FacebookLinkedIn


Woonzorgcentrum Elim in Barneveld

Vanuit een reformatorische identiteit willen wij de bewoners een liefdevol en gezellig thuis bieden. Zorg op maat is binnen handbereik, waarbij er altijd oog is voor het welzijn van de bewoners. Ons woonzorgcentrum bestaat uit een aantal zorgappartementen en vier verpleegafdelingen. We onderscheiden verschillende vormen van wonen in combinatie met zorg naar behoefte: professionele verzorging, verpleging en hulp en begeleiding. Bewoners en medewerkers delen veelal dezelfde kerkelijke achtergrond en levensovertuiging.
Dit geeft een vertrouwd thuisgevoel en zorgt voor saamhorigheid en veiligheid.


Waar kom je te werken?

Wonen met wijkverpleging
Wanneer iemand op termijn wat meer zorg nodig heeft, is er de mogelijkheid om een appartement te huren bij Elim. De bewoner woont volledig zelfstandig, maar kan eenvoudig zorg ontvangen wanneer dat nodig is.

Verpleeghuiszorg
Elim biedt zorg met behandeling waarbij wordt samengewerkt met Novicare voor de inzet van specialisten op het gebied van ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorgverlening.  


De arts wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team: een fysio-therapeut, ergotherapeut en psycholoog. De Oase is een (gesloten) verpleegafdeling voor bewoners met psychogeriatrische aandoeningen. Deze afdeling is een samenwerking met verpleeghuis Norschoten in Barneveld.

Dagbesteding
Bij Elim kunnen bewoners terecht voor een goede en waardevolle dagbesteding. Er worden diverse activiteiten aangeboden, waarbij er goed wordt gekeken wat bij de bewoner past.“Ik geniet er van als de dag voor de bewoners een gouden randje heeft gekregen. Dan doen we het goed!”


Functies

Zorginhoudelijke functies
Als medewerker in de zorg ben jij de spin in het web in de zorg voor onze bewoners. Jouw toewijding en hart voor de zorg vanuit onze christelijke identiteit zijn onmisbaar. Vanuit je deskundigheid bied je de gevraagde zorg en verricht je werkzaamheden die voortkomen uit het zorgplan. We hebben zorgfuncties op verschillende niveaus, zoals woonbegeleider, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige. Je werkt in al deze functies nauw samen met je collega's om hoogwaardige en kwalitatieve zorg te kunnen verlenen aan onze bewoners.

Zorgondersteunende functies
Ook zorgondersteundende functies zijn voor onze locatie en bewoners onmisbaar. Jij zorgt er als facilitair medewerker bijvoorbeeld voor dat alle ruimtes en woningen van onze bewoners er netjes uitzien en dat hun was- en linnengoed weer schoon wordt. Of je bent als keuken assistent actief in het bereiden, verwarmen, verzorgen en presenteren van maaltijden. Wij hebben verschillende functies ter ondersteuning van de zorg. Kijk op de vacaturepagina voor de mogelijkheden.

 

Werken en leren

Stages en leer-werkplaatsen
We staan open voor BBL- en BOL-leerlingen die de opleiding Helpende, Verzorgende (IG), Verpleegkundige, HBO-V of een andere zorggerelateerde opleiding (gaan) volgen. Kijk voor een actueel aanbod van stageplaatsen en leer-werkplaatsen bij de vacatures of neem contact op met onze opleidingsadviseur (zie onder).

Werkbegeleider
Gedurende je opleiding of stage krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen. De werkbegeleider begeleidt je tijdens jouw werkzaamheden en leert jou het vak eigen te maken. Met de werkbegeleider vindt er regelmatig een evaluatiemoment plaats over jouw ontwikkeling.

Stagevergoeding 
Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT. Deze en andere afspraken met betrekking tot jouw stage worden vastgelegd in een stageovereenkomst die je ontvangt op het moment dat je bij ons komt stage lopen.

Leerlingsalaris
Kom je bij Elim in dienst als leerling, dan heb je recht op een leerlingsalaris conform de CAO VVT. Deze en andere afspraken met betrekking tot jouw dienstverband worden vastgelegd in een leer-arbeidsovereenkomst op het moment dat je bij ons in dienst komt als leerling.

Meer informatie 
Voor meer informatie over een stageplaats of leer-werkplek kun je contact opnemen met de opleidingsadviseur Wilma Otte via w.otte@svro.nl of telefonisch via 0342-403400.


Elim Barneveld

Vliegersvelderlaan 42
3771 VB  Barneveld
T: 0342 - 40 34 00 
info.elim@svro.nl
www.elim-barneveld.nl


Zorggroep Sirjon

SVRO staat voor Stichting Voor Reformatorische
Ouderenzorg. SVRO biedt huisvesting en
verzorging aan ouderen vanuit twee locaties:
Elim in Barneveld en Maranatha in Rijssen.
SVRO maakt deel uit van Zorggroep Sirjon.