FacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligerswerk

Het vrijwilligerswerk in woonzorgcentrum Elim is niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de vrijwilligers zelf waardevol. Helpt u ook mee? Koffie schenken, de winkel runnen, bezoekers ontvangen, klussen in de tuin en helpen bij de gezamenlijke maaltijden op de welzijnsgroepen. De vrijwilligers van woonzorgcentrum Elim zijn iedere dag druk in de weer. Door de inzet van vrijwilligers is het mogelijk om bewoners extra aandacht en liefde te geven. Dat wordt gewaardeerd! De vrijwilligers ondersteunen de zorgmedewerkers op verschillende gebieden, maar kunnen bij bepaalde activiteiten de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Welzijn verhogende activiteiten staan centraal bij het vrijwilligerswerk.

 

“Ik doe het voor de glimlach en het contact.
Mensen blij maken, dat is het mooiste van mijn vak!”

 

Mogelijkheden

Binnen Elim zijn er verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers, bijvoorbeeld:

  • Gastvrouw op de afdelingen
  • Bezoekvrijwilliger
  • Chauffeur
  • Tuinonderhoud
  • Technische dienst
  •  Receptioniste

Aan de slag

Overweegt u om vrijwilligerswerk bij Elim te komen doen? Daar zijn we blij mee! Wij hebben op dit moment meerdere vacatures waarvoor u zich kunt aanmelden.

Ook als er geen geschikte vacature voor u bij zit, horen we graag van u. Er is altijd een taak die past bij uw talenten en mogelijkheden. Neem gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator op telefoonnummer 0342-40 34 00 of v.elim@svro.nl om samen te bekijken welk vrijwilligerswerk bij u past en waar, wanneer en hoe vaak u zich kunt inzetten. 


Elim Barneveld

Vliegersvelderlaan 42
3771 VB  Barneveld
T: 0342 - 40 34 00
info.elim@svro.nl
www.elim-barneveld.nl


Zorggroep Sirjon

SVRO staat voor Stichting Voor Reformatorische
Ouderenzorg. SVRO biedt huisvesting en
verzorging aan ouderen vanuit twee locaties:
Elim in Barneveld en Maranatha in Rijssen.
SVRO maakt deel uit van Zorggroep Sirjon.